Följ

Hur gör man en regel?

Vi ger en kortfattad förklaring till hur man skapar en regel i Zipatos gränssnitt.


Regler skapas genom att man drar block in block centralt på skärmen och kombinerar dem med enheter och andra block. Genom att göra detta kan du enkelt bygga komplicerade regler som kontrollerar ditt smarta hem.

Varje block har en specifik funktion och, vilket är viktigt att notera, formen på blocket hjälper dig att förstå hur det skall användas tillsammans med andra block. 


Som du kan se på bilden så har varje block en viss form som gör att det enbart kan användas i "hålet" med samma form på ett annat block.

På denna bild kan du se hur man kan se var On/Off-Switchen passar genom att vänsterklicka på den. De två passande platserna för den visas genom de gröna check-marksen.När din regel är färdig så måste du klicka på "SAVE" (röda bokstäver på WHEN-blocket).

Efter att regeln sparats så måste du göra en synkronisering genom att klicka på synkroniseringsknappen (högst upp till höger) för att sammanställa ett regelskript och ladda det till din Zipabox från Zipatos molntjänst. När synkroniseringen är klar så kommer din regel att visas under "My Home Rules.".

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer