Så registrerar du Zipaboxen hos din återförsäljare

Har du skaffat en Zipabox och använder denna som hjärnan i ditt smarta hem så kan du registrera den hos din återförsäljare för att de skall kunna ge en bättre support och större möjlighet till assistans.

Du gör detta på ett väldigt enkelt sätt:

1. Logga in på my.zipato.com
2. Välj sedan "Kontrollenhetens inställningar"

3. När detta är gjort fyll i vår mailadress ([email protected])

4. Klicka sedan på tilldela
5. Du får nu en pop-up som frågar om du är säker:

6.Klicka på "Ja"

Nu har du registrerat boxen hos din återförsäljare och de kan bistå med snabbare och mer effektiv support samt hjälpa till om du vill låsa upp olika tjänster.