Blocken i regelskaparen - Advanced Blocks

ADVANCED BLOCKS:

Avancerade Blocks möjliggör mer sofistikerad kontroll av dina regler.

JOIN - Låser villkor när det triggas. T.ex. om öppningen av en dörr triggar en regel, efter tio minuter så sätter du en action. Detta stoppar regeln från att starta om ifall dörren öppnas igen under dessa tio minuter.

STOP - Stoppar det nuvarande utförandet av regeln (liknande "return statement" i vanlig programmering)

REFRESH ALL . Uppdaterar alla tillstånd/variabler i en regel.