Synkroniseringsknapparna i Zipatos UI

När du t.ex. lägger till enheter din Zipabox och/eller gör nya regler eller förändrar i befintliga regler så måste du synkronisera därefter.

Det finns två synkroniseringsknappar och det är faktiskt skillnad på dessa två. Den vänstra knappen synkroniserar enbart enheterna medan den högra synkroniserar enheterna och reglerna. Så om du gjort några regelförändringar så MÅSTE den högra synkroniseringsknappen användas.

Vänstra synkroniseringsknappen (vid enhetsförändringar)

Högra synkroniseringsknappen (vid regelförändringar)